Retur & Utbyte

Retur- och bytesrätt

Om du ångrar köp av en vara inom 14 dagar efter att du tagit emot den, så byter vi varan eller betalar tillbaka dina pengar. Hämta vår returblankett nedan och skicka den ifylld till oss tillsammans med varan.

Obs! Du får inte ha parfym, smink, aftershave eller deodorant på dig när du provar kläderna. De kan lämna doft eller fläckar på plaggen. Vi kan inte acceptera returvaror som tydligt visar på att dessa anvisningar inte har följts.

Varan ska vara oanvänd och i originalförpackning och med etiketterna intakta. Alla varor ska kontrolleras vid mottagandet. Skokartonger får inte användas som emballage för försändelsen men ska ändå skickas i retur i samma skick som de var vid mottagandet. Du betalar själv frakten. Vi tar inte emot paket som skickat per efterkrav. Det är ditt ansvar att se till att returvaror når fram till oss i helt skick. Vi betalar tillbaka beloppet till ditt konto eller skickar en annan storlek/färg om du föredrar det.
Vidhängande filFile iconReturblankett (74 kB)

 

Reklamationsrätt

Om din vara har skadats eller på annat sätt är defekt så ber vi dig hämta reklamationsblanketten nedan och skicka den till oss ifylld, tillsammans med varan.

Märk paketet med ”REKLAMATION”.

Vi kontrollerar varan och vid fel skickar vi en ny vara till dig, självklart kostnadsfritt. Vi betalar tillbaka porto motsvarande normal avgift. Vi tar inte emot paket som skickas mot efterkrav. Om produkten är slutsåld återför vi istället det ursprungliga beloppet till ditt konto.

OBS! Det är ditt ansvar att se till att returvarorna når fram till oss.

Vidhängande filFile iconReklamationsblanket (72 kB)

 

Adress för retur

BEPRIME

v/Primetime Denmark A/S

Roholmsvej 4B

2620 Albertslund

Denmark

CVR nr. 20053178

ABOUT COOKIES

Cookies are necessary to get the website to function, but they also provide information on how you use our site, so we can improve it for you and for others.